Kids

Je kan het zien als een ontdekkingsreis en ook wel een uitdaging van 7 dagen die je samen met je klasgenoten aangaat. Hierin ga je anders eten en drinken dan normaal. Je gaat ontdekken wat eten eigenlijk met jou doet. Wat je eet heeft namelijk veel effect op hoe je je voelt, op je humeur en zelfs op je uiterlijk. Voor iedereen is dit anders, want ieder mens is uniek, jij dus ook! Doe mee en ontdek hoe het bij jou zit!

Wat ga je doen tijdens KIDS DOEN MEE?

Elke dag zie je een video van Diggy Dex (hip hopper) en Prins (TV kok), zij doen met jou Kids doen MEE. Je staat er dus niet alleen voor en ook je ouders, broertjes en zusjes kun je overhalen om mee te doen. In de klas ga je kijken en bespreken wat je de 7 dagen wel en wat niet gaat eten om jou fitter? blijer? rustiger? sterker? te maken. Er is niets goed of fout want het is jouw experiment!

Wat ga je merken?

We kunnen je niet voorspellen wat je gaat merken,want iedereen is anders en elk lichaam ook. Maar het zou kunnen dat je ineens minder buikpijn hebt, je fitter voelt, beter slaapt, meer energie hebt of oersterk voelt!
 Zit je er even doorheen, kijk dan bij de recepten voor heerlijke smoothies en andere lekkere dingen die je weer helemaal oppeppen.