Wie zijn Prins en Diggy

Prins

Ik ben Prins, 28 jaar en tv-kok bij 24Kitchen. Mijn missie is het bereiden van écht eten, met name voor kinderen.
Met een vader als chef-kok op een olietanker en een hippie-moeder, was het altijd koken en eten wat de klok sloeg. Eenmaal uit huis en na een studie Internationale Communicatie, heb ik stage gelopen bij Holly Davis. Zij is een bekende foodgoeroe in Australië. 
Ik geef kookworkshops en werk mee aan verschillende projecten voor jongeren en voeding. Verder ben ik lid van Youth Food Movement, een jongerenbeweging die zich op een positieve manier inzet voor een eerlijker en gezonder voedselsysteem. Naast bovenstaande ben ik mamma van zoontje Saam (4).

Diggy Dex

Mijn naam is Diggy Dex, Rapper en Producer. Ik ben ongeveer tien jaar serieus bezig met muziek en heb in die tijd drie albums uitgebracht. Hier kan je een videoclip van mij bekijken. Hoe ziet mijn week eruit? In de weekenden treed ik meestal op en doordeweek zit ik vaak in de studio. Ook geef ik nog 1 dag in de week les aan de Zadkine Popacademie in Rotterdam en heb ik mijn eigen muzieklabel. Ik woon samen met mijn vriendin en mijn zoontje van 2 in Amsterdam.